Veelgestelde vragen over AquaDefender

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over het waterschot van AquaDefender. Daarom hebben we de meest voorkomende vragen verzameld en de antwoorden voor je op een rij gezet. Of je nu meer wilt weten over levertijden, betalingsmogelijkheden of retourbeleid, je vindt hier alle informatie die je nodig hebt.

Bedrijf

 • Wie is AquaDefender?

  AquaDefender begon in 2021 met het ontwikkelen van AquaDefender. Met de hulp van productiepartner DPI BV en onze investeerders kunnen we in 2024 een fantastische producten gaan leveren. AquaDefender is een Besloten Vennootschap. Meer over de oprichters van Aquadefender lees je hier.

Installatie

 • Is mijn deur/ingang geschikt om AquaDefender te kunnen installeren?

  Je plaatst de AquaDefender in het kozijn op de dorpel. Hou er rekening mee dat de AquaDefender alleen goed afdicht als deze wordt geplaatst op een egale dorpel. Je hebt minimaal een dorpel van 6 cm nodig bij naar binnen draaiende deuren. Bij naar buiten draaiende deuren is minimaal een 4 cm dorpel nodig. Dit dient gemeten te worden bij een gesloten deur.

  Twijfel je of de AquaDefender bij jou deur geinstalleerd kan worden? Klik dan hier en upload een foto van het deurkozijn met de deur open.

 • Wanneer installeer ik de AquaDefender?

  Twee zaken zijn van invloed op wanneer je de AquaDefender preventief installeert. Ten eerste je locatie. Woon je in een gebied waar wateroverlast zich voordoet bij code geel (>30 mm in 1 uur) of code oranje (>50 mm in 1 uur). Met de app van Weer Alarm Nederland word je goed op de hoogte gehouden en ontvang je Push-berichten voor weerwaarschuwingen en -alarmen voor je eigen provincie, regio Noord, Oost, West of Zuid, of het hele land.

 • Hoe installeer ik de AquaDefender?

  In deze video laten we je stap voor stap zien hoe je de AquaDefender installeert:

 • Moet ik de AquaDefender zelf in elkaar zetten?

  De AquaDefender is grotendeels al in elkaar gezet. Voordat je de AquaDefender kan gebruiken dien je eerst de positie van de brug te bepalen. Daarna is de AquaDefender gereed voor gebruik bij noodgevallen.

Product

 • Waar wordt de AquaDefender gemaakt?

  AquaDefender wordt volledig in Nederland geproduceerd. Ook de toeleveranciers van  AquaDefender zijn van Nederlandse bodem. Hierdoor houden wij de kwaliteitsstandaard hoog en wordt er een hoge mate van duurzame productieprocessen toegepast.

 • Hoe bewaar ik de AquaDefender?

  Bewaar de AquaDefender met alle onderdelen op een droge plek buiten direct zonlicht. Gedurende de opslag van De AquaDefender mag deze nooit op zowel de horizontale als de verticale rubbers rusten. Plaats de AquaDefender altijd ondersteboven bij voorkeur in de meegeleverde doos. Indien deze instructie niet wordt opgevolgd kunnen de rubbers gaan vervormen en hun werking verliezen.

Verzending

Retourneren

 • Aan welke voorwaarden moet ik voldoen voor retournering?
  • Het product moet in de originele, onbeschadigde verpakking zitten.
  • Het product moet schoon en onbeschadigd zijn.
  • De producten moeten binnen 30 dagen na de leveringsdatum naar ons teruggestuurd worden.

  Als niet aan een van de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, behouden wij ons het recht voor om je retour te weigeren of om eventuele extra kosten in rekening te brengen voor het verwerken van de niet-in aanmerking komende retour.

 • Hoe retourneer ik een product?
  • Het product moet in de originele, onbeschadigde verpakking zitten. • Het product moet schoon en onbeschadigd zijn.
  • De producten moeten binnen 30 dagen na de leveringsdatum naar ons teruggestuurd worden.
  • Download het retour-/omruilformulier, vul deze in en voeg dit bij je pakket.
  • Stuur een verzoek tot retour naar info@aquadefender.nl. Je onvangt van ons een retourlabel. Plak dit op het pakket, je kunt pakket daarmee kosteloos retourneren.

   

 • Wanneer krijg ik mijn geld terug?

  Zodra je retourzending is geïnspecteerd en in goede staat bevonden, zal jouw terugbetaling worden verwerkt en ontvang je deze binnen 14 dagen op het rekeningnummer waarmee je de aankoop hebt voldaan.

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden?

Als jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen staat óf als je meer gedetailleerde informatie nodig hebt, staan we voor je klaar. Neem contact met ons op via de chat, het contactformulier (interne link naar contactpagina) of bel ons direct. We helpen je graag verder.

Aquadefender Landelijke Bouwstijl Landelijke Bouwstijl
Landelijke Bouwstijl
Leermos 27
Rotterdam, Zuid-Holland 3069AM